Blå

Pastell, A3.


Kommentarer
Postat av: Rimfaxe

Detta var en intressant målning. En surrealistisk stämning infinner sig, kanske för att skuggorna antyder en stark ljuskälla, samtidigt som solen är beslöjad och dunkel, månblek som en fjärran ljusglimt. Samtidigt hade hennes skira vattenkropp blivit än mer märklig att se i kontrast mot ett starkt dagsljus. Man undrar om hon är på väg ned i vattnet, eller om hon är i färd att resa sig?Av någon anledning har jag inte lyckats höra på dina musikaliska alster, då de inte går att spela upp i min webläsare. Kanske hade det varit en idé att lägga upp dem som filmer på exempelvis youtube?Det var i varje fall en mängd intressanta tavlor och reflektioner som du har publicerat!// Rimfaxe

2009-11-02 @ 20:24:31
URL: http://rimfaxe.motpol.nu/
Postat av: Admin

Rimfaxe:

Tack för din kommentar! Det är alltid lika roligt att ta del utav andras tankar kring mina bilder - det ger lite mer djup åt dem för mig.

Det var för övrigt bra att du uppmärksammade problemet med musiken. Jag kollade upp det, och det visade sig att sidan som hostade ljudfilerna hade stängt ute mig. Men det är inte mycket att gå miste om; jag spelar/sjunger mest för mig själv, och vill andra ta del av det är det trevligt, men det är inget jag direkt eftersträvar. Nu skall det dock vara åtgärdat, även om en av låtarna fortfarande krånglar.Tack återigen för uppskattningen!

/Hymnodi

2009-11-04 @ 02:42:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0