Blyerts

Jag har haft världens konsttorka. Varje gång jag har lyft en penna eller en pensel har jag suckat inombords och inte alls velat använda den. Jag har haft idéer, men inte kunnat genomföra dem. Men nu, efter flera veckor, har spärren äntligen släppt. Just nu spelar det ingen roll om det är tillfälligt eller om det är en hållbar utveckling, det är bara skönt att komma in i den meditativa känslan av att helhjärtat och fokuserat kunna teckna igen.


Blyerts, A4.Blyerts, A4.Blyerts, A4.

Jag har haft världens konsttorka. Varje gång jag har lyft en penna eller en pensel har jag suckat inombords och inte alls velat använda den. Jag har haft idéer, men inte kunnat genomföra dem. Men nu, efter flera veckor, har spärren äntligen släppt. Just nu spelar det ingen roll om det är tillfälligt eller om det är en hållbar utveckling, det är bara skönt att komma in i den meditativa känslan av att teckna helhjärtat igen.

Kommentarer
Postat av: Tommy

Sånt är jobbigt. "Jag har haft idéer, men inte kunnat genomföra dem." Sammanfattar i princip hela mitt liv, men nu har jag börjat skriva på min första bok. Det känns ibland som jag ligger efter i mitt skapande. Som om jag kunde ha klarat av så mycket mer vid denna punkt av livet, när man ser vad andra har skapat vid 21 års ålder. Känner du någonsin så? Jag får försöka utmana mig själv istället så att jag inte känner mig utmanad av andra antar jag.

2011-03-10 @ 17:17:26
Postat av: Tommy

Snygga teckningar förövrigt :)

2011-03-10 @ 17:49:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0