Tankefragment

Vi ser varandra genom varsitt fönster av tid och rum och inser att en
annan tid, en annan plats, hade vi kunnat leva samma historia. Det kan vi
inte nu, men vi kan ändå njuta av den historia vi ser utspela sig, från
varsitt håll, på avstånd men trots det tillsammans.
Vi ser på varandra som genom varsitt fönster, och vi inser att i en annan tid, på en annan plats, hade vi kunnat skriva samma historia. Våra ögon möts och berättar om färger som tillsammans skulle utgöra en underbar målning, och vi förstår att det kommer aldrig att bli så. Våra krokiga vägar har bara tillfälligt korsats, och kanske kan vi följas åt igen, men inte nu. Trots det kan vi njuta av den historia vi ser utspela sig i varandra, på varsitt håll, ljusår bort och ändå tillsammans.

Vi är två sagor som flyktigt överlappar varandra, och jag kommer att minnas din, även om den inte riktigt är min egen.

Jag har alltid uppskattat vår delade eskapism.

Kommentarer
Postat av: Tommy

Tack för att du gav mig ett svar, det är mer än vad många andra gett mig. Din saga kommer jag att minnas också, oavsett om jag inte är helt säker på vad det är för saga.

2011-03-14 @ 11:44:47
URL: http://loneliest.blogg.se/
Postat av: Hymnodi

Nej nej, det här är inte alls riktat till dig. Även om jag kan nöja mig med mycket lite från en annan människa så har jag knappast sett tillräckligt mycket av vem du är (såvitt jag vet) för att jag skulle kunna kalla det en historia som jag tagit del av.Jag lade för övrigt till dig på msn, trots att du förmodligen inte har så stort utbyte av mig där, men programmet krånglar oerhört mycket nu för tiden så det är inte säkert att du har sett det.

2011-03-14 @ 18:07:03
URL: http://hymnodi.blogg.se/
Postat av: Tommy

Ok, jag har förmågan av att ta till mig saker som inte är riktat till mig hehe.Hade tänkt att du kunde maila mig. Har haft problem att skaffa msn sen jag fick nu hårddisk. MSN använder en ny typ av nerladdnings klient som säger att jag behöver ha service pack 2 innan jag kan få ner det. Ska försöka fixa ner msn.Du kan ju maila mig om du har lust om jag inte fixat min msn innan du ser detta.

2011-03-14 @ 19:26:39
URL: http://loneliest.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0