Kreativitetens vagga

"Tänk om [kändis] aldrig hade börjat [aktiviteten kändisen är känd för]..." kanske du begrundar ibland. Det gjorde jag. Och tänk vad många sådana personer det säkert finns!


Promarkers på papper, A4.

Kommentarer
Postat av: Akkuhappo

Tyvärr omöjligt då universums tidslinje är singulär (linjär), så det fanns bara en möjlig bana för den här individen (Shakespeare) att ta i sitt liv. Det var således förutbestämt, på samma sätt som att ditt liv också är planlagt och förutbestämt utom din vetskap. (Du kommer dock att förverkligas enligt planen på din dödsbädd precis som alla andra, du har ingen kontroll över ditt öde.)

2013-09-25 @ 01:54:22
Postat av: Akkuhappo

Man skulle visserligen kunna påstå att det finns parallella dimensioner och att han därmed hade kunnat haft en annan karriärsinriktning och historisk betydelse. Men om han nu haft det så utspelar det sig just nu i ett så kallat parallellt universum. Eftersom det utspelar sig i en annan tidsrymd är det omöjligt för oss att nå hans nuvarande tidslinje. Men den måste existera eftersom detta är hur så kallad odödlighet skulle kunna existera över huvudtaget. (Quantum Immortality) Det är så här universum fungerar, du dör men ditt medvetande försvinner till ett annat objekt med "din" signatur i ett parallellt universum. Och eftersom det finns så oändligt många av dem så spelar det ingen roll att universum i sig i slutändan återvinns. Eftersom ditt medvetande aldrig kommer hinna uppfatta det på grund av dessa oändliga dimensioner som du förflyttas mellan varje gång du dör.

2013-09-25 @ 02:02:14
Postat av: a

En tanke som jag tänkt många gånger.

2013-09-30 @ 00:31:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0