Fan art

Jag måste säga att Mass Effect är det bästa spel jag spelat. Så därför:
 
Niftu "biotic god" Cal, en volus från Mass Effect 2. Kol på papper, A3.

Kommentarer
Postat av: hatedeathdestruction

Grattis på födelsedagen.

Vill bara gratta dig och visa min uppskattning för att du finns! Är sannerligen stolt över att bara få leva på samma planet och i samma tid som dig. Du är verkligen en speciell och fantastisk person! Må hon leva uti hundrade år indeed.

Svar: Tack så mycket!
Petra

2014-10-04 @ 16:47:28
Postat av: hdd

Vet att du inte är särskilt aktiv längre här på bloggen. Men tänkte nu med den politiska röran vi ser i parlamentet om du skulle vilja utveckla lite på det, och även en annan tid längre tillbaka i ditt liv. Du berättade i ett inlägg för något år eller två sedan om att du har varit både kommunist och nazist. Det lät väldigt intressant och radikalt. Är det någonting du vill utveckla på och kanske analysera vidare i ett blogginlägg? Du är nog den smartaste och mest balanserade tänkare jag vet vad gäller alla möjliga frågor - Såväl politiska som existentiella.

Ja, och som sagt jag är väldigt intresserad av att höra ditt perspektiv angående den nuvarande politiska röran vi ser i Sverige.

Svar: Det är svårt att få med allt i ett inlägg, och det är svårare att vara samlad och rationell när man är arg. Men finns det något som är värt att skriva om så är det väl detta.
Petra

2014-12-07 @ 23:22:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0