Karaktärskoncept II

Skisser och kladd...

 
 
 
 
 
...och det färdiga konceptet.
 
 
...och en fågel.

Kommentarer
Postat av: hdd

Fantastiska bakgrunder. Du har också blivit bättre på perspektiv. Som du nämnde att du behövde öva på i ett tidigare inlägg här. Sedan är du helt unikt duktig på att teckna stål/plåt/skal. Både drakens fjäll från en tidigare skiss och den där fågeln med rustning i det här inlägget.

Vore coolt att se dig teckna en japansk rustning/krigsdräkt. Typ så här:

http://shannaro.files.wordpress.com/2013/02/uchiha_madara_by_lgsg_9sniper01.jpg

2014-02-19 @ 00:48:59
Postat av: hdd

oh and btw. Du har inte lyssnat på dem på länge antar jag. Men du borde verkligen kolla in nya Stam1na skivan "SLK". Dem har verkligen mognat i sitt sound. Tror du skulle få en mycket härlig kick nostalgi faktiskt efter alla dessa år. Själv är jag lika fanatisk nu i dem som du var 2008. Kolla in "Panzerfaust"-videon på YouTube. You won't regret it...

2014-02-21 @ 18:26:43
Postat av: ajju

Älskar fågeln. Hela idéen och allt :)

2014-02-26 @ 01:32:13
Postat av: hdd

Hej. Jag skrev ännu ett blogginlägg. Den här gången tror jag faktiskt att du kommer att gilla det du läser. Det är inte så negativt laddat. Jag har tänkt mycket på vad du säger om att lycka kommer inifrån. Jag håller verkligen med dig om att det kan vara nyckeln till sann lycka och sinnesro. Blogginlägget skrevs på en annan hemsida, därmed finns några referenser till användare/personer där generellt sett:

"Att ha sexualdrift men aldrig ha sex"

"Detta är typ fel hemsida att skriva det här på. Men skitsamma. Vill ändå tackla det här ämnet då jag vet att många (speciellt) betakillar hänger läpp över det.

Det här med att inte få ligga, mer eller mindre vad man än gör. Om man är uppe sent i tonåren och har antingen minimalt med sex (max någon gång var tredje månad typ, eller kanske bara någon gång vartannat år). Så är det ju naturligt om man frågar sig, "vad är det för fel på mig?". Jag frågade mig själv det när jag var 22 år gammal och oskuld (lol). Faktum var att jag inte var överhuvudtaget intresserad av flickvän/ha sex förrän jag var 18 år gammal ungefär. Hela parningsleken och världen av kärlek och flörtande var osynlig för mig. Jag var alldeles för ockuperad med datorspel, musik, film, konst och allt möjligt annat underhållande. Givetvis onanerade jag, men tänkte inte mycket på att sex kunde vara mycket skönare än att sitta och runka hemma. Eftersom det var det bästa jag visste så hade jag ingenting att jämföra med då jag aldrig hade haft sex.

Sedan när jag väl började ändra mig själv, anammade en högre samhällsstatus, tog bättre hand om mitt utseende, tränade, blev mer social och utåtgående. Jag jagade mitt slutmål att "ha sex", som kom sist på listan efter en jävla massa andra delmål (jag använde en mental punktlista eftersom det underlättade för mig att komma ihåg vilka framgångar jag gjort under min resa). När jag väl lyckades sent förra året och fick det gjort, så märkte jag att det ärligt talat inte var värt arbetet bakom. Det som däremot var värt, var att jag gjorde andra förändringar som förbättrade min livskvalitet. Men att göra det enbart för att få ha sex känns befängt nu i efterhand. Men det var bara för att jag kände ett sådant stigma och skam kring att vara 22-årig oskuld. Jag menar, flera gånger då folk började fråga om min sexuella erfarenhet (som var obefintlig), fick jag ljuga för att inte se ut som vad tyvärr kallas "ett creep/loser". Det är mycket tråkigt att samhället/människor överlag bryr sig så mycket om vad man har för sexuell erfarenhet. Som om det har något större värde i deras liv.

I alla fall. Det jag vill ha sagt efter den här lilla anekdoten är väl att jag personligen skulle vilja avråda andra killar att bara förändra/förbättra sina liv för att de vill ha sex. För jag är onekligen en starkare version av mig själv nu, och jag mår bättre. Men det är också för att sex/förhållanden/kärlek är oviktigt för mig. Jag är mycket mer intresserad av djupare koncept och filosofier i livet, det finns så mycket man kan njuta av helt ensam i livet. Jag har trots allt varit väldigt trygg med att vara enslig, långt innan mina hormoner sparkade igång och jag fick en ordentlig sexualdrift. Så varför ändra på det. Varför vara olycklig för att jag inte kan uppnå saker i livet som inte ens är i min kontroll. Nej. Jag är inte en åtråvärd person för tjejer att ha sex med, därmed blir jag inte vald först (eller alls) i såna sammanhang. Därför slösar jag ingen tid på sådana aspekter av mitt liv som kräver andras validering. Jag klandrar inte heller tjejer för att de inte vill ha sex med mig, eller andra killar av en viss typ som dem inte finner attraktiva. Jag tycker visserligen att det är trist att alltför många tjejer verkar väldigt instinktsdrivna och alldeles för skönhetsfixerade. Det är givetvis också många killar, speciellt killar som passar in i "alfahane-stereotypen". Tjejer är bara mer synliga inom detta eftersom deras utseende till stor del kräver mer modifikation (kläder, smink, accessoarer).

Det är jobbigt att vara ett djur, att

2014-03-03 @ 18:14:32
Postat av: hdd

forts:

"Det är jobbigt att vara ett djur, att vara driven av sina instinkter undermedvetet. Helt ärligt hatar jag det. Jag är väldigt intresserad av hela den här idén med att övergå till en högre form av medvetande. Giller också idén med att inte vara i fysisk kropp längre. Att ha en fysisk kropp skapar nästan lika mycket smärta och obehag som det ger njutning och välbehag.

Hur som helst. Det jag försöker säga är att vissa saker är utom ens kontroll. För min del är det hela det här med kärleksliv/parningsbeteende. Den enda anledningen varför jag tror mig behöva det i mitt liv är för att majoriteten av människor har erfarenhet/aktivitet inom den aspekten av livet. Men det är meningslöst för mig att sträva efter för det kräver en mottagande part som också visar intresse mot mig. Detta kommer helt enkelt inte hända, och det kan jag bevisa genom mina tidigare erfarenheter i livet. I den här kroppen är just den aspekten av livet omöjligt för mig. Så jag får istället sikta på de saker och ämnen i livet som jag faktiskt kan få lycka igenom. Som hobbier, miljö och fysiskt välmående. Jag skulle vilja att andra killar med minimal erfarenhet inom sex/kärlek och som far illa av det pga. socialt stigma/instinktiva impulser som går ut över ens mentala hälsa, funderar på om det verkligen gynnar dem att försöka sträva efter sex.

Varför inte försöka njuta av de livsaspekter ni faktiskt kan kontrollera istället?"

2014-03-03 @ 18:15:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0